8 בספטמבר 2020
רחלי קרוט בשיתוף רגע מתוק

השילוב הקלאסי: חלת רוגעלך ופלטינום קלאסיק

מצרכים:
מצרכים לבצק: (2 עוגות)
500 גרם ( 3 ו-1/2 כוסות) קמח לבן
10 גרם (כף) שמרים יבשים
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
1 מיכל (200 מ"ל) שמנת חמוצה
2 ביצים L
100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
למילוי:
120 גרם (3/4 כוס) סוכר חום דמררה
100 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר (לא מומסת)
3 כפות שוקולית
100 גרם שוקולד מריר או חלב
לסירופ סוכר ולציפוי:
1 ביצה L
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
סוכר גבישי – לא חובה
להגשה:
קפה נמס פלטינום קלאסיק
מתכון משגע לחלת רוגעלך שהיא גם עוגה, הכול במתכון אחד :)
אופן ההכנה: