הקאפקייקס האלה שוקולדיים להפליא ומשתדכים מעולה לצד כוס זכוכית קטנה עם קפה טורקי חזק.
רוצים לשדרג את הקאפקייקס? החליפו את הקפה הטורקי בקפה טורקי עם הל.
מצרכים ל-12 קאפקייקס:
2 ביצים גודל L
200 גרם (1 כוס) סוכר לבן
250 מ"ל (1 מיכל) שמנת מתוקה 38%
150 מ"ל (3/4 כוס) שמן
1/3 כוס קקאו איכותי
1 כפית קפה טורקי (למי שאוהב טעם דומיננטי, אפשר להחליף בקפה טורקי עם הל לטוויטס מסקרן)
140 גרם (1 כוס) קמח תופח
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה 38%
פולי קקאו גרוסים – לא חובה
אופן הכנה:

– בקערה גדולה שמים ביצים, סוכר, שמנת ושמן וטורפים היטב.
– מוסיפים קקאו, קפה טורקי וקמח וטורפים עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושי קמח.
– מעבירים למנז'טים ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 35-40 דקות או עד שהקאפקייקס יציבים.

– בינתיים ממיסים שוקולד ושמנת מתוקה במיקרו, בפולסים של 30 שניות, עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
– מצפים את הקאפקייקס, מעטרים בפולי קקאו ושומרים בקופסה סגורה בטמפרטורת החדר עד שרוצים לזלול או לארוז למשלוח מנות.
למתכונים נוספים שישדרגו לכם את משלוח המנות