5 בפברואר 2018
חן שוקרון בעלת הבלוג: ״מתוקים שלי״

עוגת ביסקוויטים בשילוב קפה אספרסו אגוזים

עוגת ביסקוויטים עם קפה אגוזים
מצרכים:
1-2 שרוולי ביסקוויט שוקולד או כל ביסקוויט אחר
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
2 גביעים (500 גרם) גבינת מסקרפונה
1/3 כוס (80 מ"ל)קפסולת אספרסו בטעם אגוזי לוז של קפה עלית בטמפרטורת החדר
1 כוס (120 גרם) אבקת סוכר מנופה
שקדים/אגוזים מצופים בשוקולד (לא חובה)
אופן ההכנה:

ובתיאבון! מתאים לאירועים או סתם לפינוק עם הקפה…