9 בספטמבר 2020
רחלי קרוט בשיתוף רגע מתוק

טארט טראפלס שוקולד וקרמל מלוח לצד האספרסו המושלם

מצרכים:
מצרכים (לתבנית טארט בגודל 24):
1 כוס (140 גרם) קמח לבן
100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
1 כף תמצית וניל איכותית
4 כפות אבקת סוכר
5-6 כפות מים או חלב
לשכבת קרמל מלוח:
150 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
3/4 כוס (150 גרם) סוכר לבן
3 כפות דבש
20 גרם חמאה
קמצוץ מלח גס
למילוי טראפלס שוקולד:
250 גרם שוקולד מריר ספלנדיד
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה
50 גרם חמאה
2 כפות מייפל
להגשה:
אספרסו כפול מקפסולה 100% גואטמלה 11 של קפה עלית
טארט שוקולד משגע עם הפתעה של קרמל מלוח, שילוב מדויק של בצק פריך, טראפלס שוקולד וקרמל מלוח שמבטיח ביס מושלם
אופן ההכנה: