6 בפברואר 2018
טבעוניות נהנות יותר

בקלאווה שוקולד, קפה ואגוזי לוז

בקלוואה שוקולד קפה ואגוזי לוז
מצרכים:
12 דפי פילו, מופשרים
200 גרם שוקולד פרווה 60% מוצקי קקאו, שבור לקוביות
2 כוסות (260 גרם) אגוזי לוז טבעיים
1 כף שמן צמחי
1 כוס (240 מ"ל) קרם קוקוס
5 כפות (או יותר, לפי הטעם) אספרסו מקפה אגוזי לוז של עלית
1 כוס סוכר חום בהיר
5 כפות (או יותר, לפי הטעם) אספרסו מקפסולות אספרסו בטעם אגוזי לוז של קפה עלית
1/2 כוס מים
1/4 כוס שמן צמחי
אופן ההכנה:

baclua pic 1