24 במאי 2020
קפה עלית בשיתוף דנונה

טירמיסו יוגורט & קפה מושלם

20 דק׳ הכנה
מצרכים:
לסירופ קפה ברנדי:
240  מ"ל (1 כוס) מים רותחים
4 קפסולות אספרסו חזקות (לבחירה 11-14) של קפה עלית
2 כפות ברנדי (או ויסקי אם אין לכם)
לבסיס:
2 שרוולי בישקוטים
למסה המרכזית:
500 מ"ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה להקצפה קרה קרה
כוס אבקת סוכר
250 גרם (1 גביע) גבינת שמנת ארלה
300 גרם (2 גביעים) יוגורט דנונה BIO
להגשה: קקאו לפיזור (עם מסננת)
אופן ההכנה:

כן זו ממש לא רק המלצת הגשה, אתם מוזמנים לתת לילדים לעזור בייחוד בשלב המלכלך הזה 🙂

שיהיה חג שמח ומתוק