6 בפברואר 2018
מיס פטל

המתכון לשוקולטה ומרשמלו

מרשמלו ושוקלטה
מצרכים:
14 גרם ג'לטין (שקית)
1/3 כוס מים
100 גרם סירופ תירס
כוס סוכר
קורט מלח
רבע כוס מים
כפית תמצית וניל
50 גרם שוקולד מריר
כף סוכר
1/4 כוס אספרסו קפה-אגוזים
50 גרם אבקת סוכר
50 גרם קורנפלור
אופן ההכנה:

אחרי שהכנו מרשמלו להלן המתכון לשוקולטה: 

המצרכים למנה אחת:

  • 3/4 כוס חלב
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה
  • 1 קפסולת קפה עלית בטעם אגוזי לוז
  • כף סוכר
  • 1/4 כפית תמצית וניל
  • 50 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה

  1. שוברים את השוקולד לחתיכות קטנות ומניחים בתוך ספל
  2. מכניסים לסיר קטן חלב, שמנת וסוכר ומחממים על אש בינונית עד לסף רתיחה
  3. מוסיפים תמצית וניל, רבע כוס אספרסו קצר בטעם אגוזי לוז, מורידים מהאש ושופכים מעל השוקולד שבספל
  4. ממתינים כחצי דקה ומערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס ומתקבל משקה אחיד

מרשמלו ושוקלטה