אי אפשר לעבור את פורים בלי אוזני המן
ואם כבר אוזני המן, אז מבחינתנו רק אוזני המן עם טעמי קפה עדינים. אוזני ההמן האלה, שהכינה רחלי קרוט, מגיעות עם מילוי נפלא של בראוניז שוקולד וקפה אגוזי לוז מקפסולות האספרסו שלנו.
אפשר להכין אותן עם בצק פריך מוכן ואפשר עם בצק שמכינים בבית. כך או כך מדובר בסוג של טארט שוקולד קטן שיתחסל ראשון במשלוח מנות.

מצרכים:
- 1 קפסולת אספרסו בטעם אגוזי לוז
- 1 בצק פריך מוכן, מופשר על פי הוראות היצרן (או בצק פריך ביתי)
- 1 עוגת שוקולד/בראוניז בגודל אינגליש קייק (אפשר לקנות מוכן או להכין בבית)
- 3 כפות ממרח שוקולד
- אבקת סוכר – לעיטור
אופן הכנה:
– קורצים מהבצק עיגולים עם סף של כוס או עם קורצן עגול ומניחים בצד
– מפוררים את העוגה לקערה גדולה
– מכינים מנת אספרסו מהקפסולה ומעבירים לקערה קטנה. מוסיפים ממרח שוקולד ומערבבים היטב
– מוסיפים את הקפה והשוקולד לתערובת העוגה/בראוניז ומערבבים
– יוצרים כדורים קטנים ומניחים באמצע עיגולי הבצק. מרטיבים מעט את השוליים וסוגרים לצורת אוזן המן. מעבירים למקרר לחצי שעה

– מעבירים את אוזני ההמן לתבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שאוזני המן מזהיבות מעט. מצננים היטב ורק אז מפדרים באבקת סוכר

למתכונים נוספים למשלוח המנות