13 במאי 2018
אורי שביט - בלוג ״טבעוניות נהנות יותר״

אספרסו קרמל בשילוב אננס

מתכון לאספרסו קרמל בשילוב אננס
מצרכים:
2 מנות אספרסו בטעם קרמל של קפה עלית
3/4 כוס (200 מ"ל) חלב קוקוס קר
4 כפות (60 מ"ל) רום כהה (או לפי הטעם. לא חובה)
קוביות קרח
1 כוס (150 גרם) קוביות אננס טרי
1/4 כוס (50 גרם) סוכר
1/4 כוס (60 מ"ל) מים
3/4 כוס (200 מ"ל) קרם קוקוס קר מאד, רצוי לפחות 20% שומן
1 כף (10 גרם) אבקת סוכר
פלח אננס, עלי אננס
אופן ההכנה:

אספרסו קרמל בשילוב אננס