לרולדת קפה ואגוזים:
- 3 ביצים L
- 100 גרם (1/2 כוס) סוכר
- קורט מלח
- 30 מ"ל (2 כפות) שמן
- 30 מ"ל (2 כפות) אספרסו קפה אגוזי לוז של קפה עלית
- 100 גרם (3/4 כוס) קמח
- 25 גרם (1/4 כוס) שקדים או אגוזים טחונים
- ½ כפית אבקת אפייה
לקרם קפה ושוקולד לבן:
- 180 מ"ל (3/4 כוס) שמנת מתוקה, קרה מאוד
- 2 כפות (20 גרם) אינסטנט פודינג וניל
- 100 גרם שוקולד לבן
- 30 מ"ל (2 כפות) אספרסו קפה אגוזי לוז
לציפוי:
- 125 מ"ל (1/2 כוס) שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם אגוזי לוז קלויים, קצוצים גס
טיפים:
- שומרים את הרולדה בכלי סגור במקרר 4-5 ימים.
- אפשר להשתמש באספרסו רגיל ולא אספרסו אגוזים.