6 בפברואר 2018
עוגיו.נט

רולדת קפה ואגוזים

רולדה קפה ואגוזים
מצרכים:
3 ביצים L
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
קורט מלח
30 מ"ל (2 כפות) שמן
30 מ"ל (2 כפות) אספרסו קפה אגוזי לוז של קפה עלית
100 גרם (3/4 כוס) קמח
25 גרם (1/4 כוס) שקדים או אגוזים טחונים
½ כפית אבקת אפייה
180 מ"ל (3/4 כוס) שמנת מתוקה, קרה מאוד
2 כפות (20 גרם) אינסטנט פודינג וניל
100 גרם שוקולד לבן
30 מ"ל (2 כפות) אספרסו קפה אגוזי לוז
125 מ"ל (1/2 כוס) שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם אגוזי לוז קלויים, קצוצים גס
אופן ההכנה:

לרולדת קפה ואגוזים:

  • 3 ביצים L
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר
  • קורט מלח
  • 30 מ"ל (2 כפות) שמן
  • 30 מ"ל (2 כפות) אספרסו קפה אגוזי לוז של קפה עלית
  • 100 גרם (3/4 כוס) קמח
  • 25 גרם (1/4 כוס) שקדים או אגוזים טחונים
  • ½ כפית אבקת אפייה

לקרם קפה ושוקולד לבן:

  • 180 מ"ל (3/4 כוס) שמנת מתוקה, קרה מאוד
  • 2 כפות (20 גרם) אינסטנט פודינג וניל
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 30 מ"ל (2 כפות) אספרסו קפה אגוזי לוז

לציפוי:

  • 125 מ"ל (1/2 כוס) שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם אגוזי לוז קלויים, קצוצים גס

טיפים:

  • שומרים את הרולדה בכלי סגור במקרר 4-5 ימים.
  • אפשר להשתמש באספרסו רגיל ולא אספרסו אגוזים.