28 במאי 2019
קפה עלית

רגע… זה קפה או בירה? על קפה NITRO כבר שמעתם?

הקיץ מגיע ואיתו החשק למשקה קפה קר ומפנק

אוהבי הקפה והבירות ישמחו לגלות את ה-NITRO, קפה קר, המיוצר במבשלה, במרקם עדין וטעם נהדר! יצאנו לראות איך זה קורה.

עולם הקפה צומח בשנים האחרונות בצעדים גדולים כחלק מהגל השלישי של הקפה המתמקד בשיטות הכנה ומיצוי חדשות, דרכי שתייה מיוחדות ועניין רב יותר בפולים ובמקורות הקפה. הNITRO הוא דוגמא מצוינת לחדשנות בעולם זה.

את ה-NITRO הנמכר בסניפי רשת קפה עלית אספרסו בר, אנחנו מייצרים במבשלת בירה, בתהליך ייצור אליו שותפים טועמי וטכנולוגי הקפה של קפה עלית ובעלי המבשלה. הקפה עובר תהליך של מיצוי קר ואיטי. השימוש בטמפרטורה ולחץ נמוכים מדגיש את המתיקות הטבעית של פולי הקפה ומצמצם את טעמי המרירות.

גם השימוש ב-100% פולי ערביקה שמתאפיינים בטעמים מעודנים ופירותיים המלווים בחמיצות, תורם למתיקות הסופית. תהליך הייצור כולל הוספת חנקן לקפה שמשמר את טעמי הקפה וגם אחראי להיווצרות הקצף שמעניק לקפה מרקם קרמי-קטיפתי כאילו הוספנו חלב מוקצף.

והתוצאה? קפה קר עם טעם ייחודי ומרקם דומה לבירה שניתן להמתיק עם סוכר או חלב לפי הטעם. צפו בתהליך הייצור:

קפה טחון ומים מוכנסים למיכלי ייצור אטומים בהם הקפה עובר תהליך מיצוי קר. 

טועמי קפה NITRO

טועמי הקפה של קפה עלית טועמים את הקפה

כל התהליך מתרחש במערכת סגורה המאפשרת שמירה על איכות וטריות הקפה וכן מניעת זיהומים.

לבסוף הקפה נאטם בחביות  שמתחברות לברז בירה, או כמו שאנחנו קוראים לו, ברז NITRO

מוזמנים לנסות את המשקה באחד מסניפי רשת קפה עלית אספרסו בר בתחנות הרכבת:

  • אשקלון
  • באר שבע מרכז
  • באר שבע צפון
  • חיפה חוף הכרמל
  • כרמיאל
  • רחובות
  • תל אביב אוניברסיטה
  • תל אביב ההגנה
  • תל אביב השלום
  • תל אביב סבידור מרכז (סניף ארלוזרוב)
  • בבית חולים הדסה עין כרם בניין דוידסון

*עלול להכיל גלוטן