2 בנובמבר 2020
קפה עלית

אוכלים את הראש על קפה

יום הקפה

במסגרת יום הקפה הבינלאומי שחל ב-1.10 ערכנו בקפה עלית סדרת מפגשים על קפה בשיתוף קבוצת "אוכלים את הראש" של הארץ וקהילת "אוהבי קפה שגם קצת מבינים בזה" שעסקו בשיח על תרבות הקפה ואירחו אנשי קולינריה ומומחים של קפה עלית.

אם פספסתם במקרה את הלייבים, מוזמנים לצפות כאן במפגשים המלאים:

מפגש ראשון (שודר ב1.10) בו ניסינו להבין מאיפה באמת מגיע הקפה שלנו, מה זה סינגל אוריג'ן וקיבלנו הצצה למאחורי הקלעים של עולם הקפה.
משתתפים: רונית ורד , אמיר רייפר (HOC) ,ציון כהן מייסטר בקפה של קפה עלית בהנחיית רוני קשמין (הארץ).

 

מפגש שני (שודר ב-15.10) עסק בטעמים בקפה, קלייה ביתית מול תעשייתית ומאחורי הקלעים של עולם הפולים.
משתתפים: נועה ברגר, דוקטורנטית לסוציולוגיה של קפה, EHESS פריז; איילת אופק, מנהלת תחום סנסורי, קפה עלית; ודן אוריאלי, מבעלי קפה נחת ו-ADA. מנחה: רוני קשמין, ״הארץ״.

מקווים שנהנתם מהצפייה וכמובן תמיד מוזמנים להצטרף לקהילת הקפה שלנו ולקחת חלק בשיחות על עולם הקפה וכמובן להנות מעוד מפגשי לייב ומפגשים פיזיים ברגע שנוכל לחזור לשגרה 🙂