ברד קפה וניל עם נזילות גנאש שוקולד

מתכון להכנת ברד קפה וניל עם נזילות גנאש שוקולד
ל-2 מנות.
מתכון להכנת ברד קפה וניל עם נזילות גנאש שוקולד
ל-2 מנות.
קפה בטעם מוקה עם קפסולות בטעם אגוזי לוז.
כמות: כוס אחת גדולה | רמת קושי: קל מאוד | זמן הכנה כולל: 5 דקות
אננס הוא פרי שמחבב במיוחד טעמים קלויים ולכן החיבור שלו לאספרסו קרמל ניחוחי פשוט מושלם. הקוקוס מוסיף למשקה קרמיות מתקתקה, שמאזנת את חמיצות הפרי ומשלימה את התענוג. אפשר להכין עם או בלי אלכוהול ולהתרענן בימים החמים של הקיץ.
מתכון להכנת לבבות שוקולד וקפה בטעם אגוזי לוז
עם קפסולת קפה בטעם אגוזי לוז.
החלטתם לנצל את מזג האוויר הסוער כדי לאתגר את יכולות הפטיסרי שלכם?
מיס פטל, הבלוגרית הקולינארית וחובבת קפה משתפת בשני מתכונים מפנקים לחורף: שוקולטה, ומרשמלו אגוזי לוז.
למיטבי לכת, אבל הכי שווה את ההשקעה!
קוביות עוגת גבינה בשלושה צבעים מתערובת בחושה שמערבבים בכף,
סופר טעימות וקלות הכנה – פחות מחצי שעה של עבודה והן שלכם